Vi ses på andra sidan nyår.

Sista dagen på 2011 idag och jag ska som vanligt inte göra någonting, låter himla deprimerande men orka deppa ihop på årets sista dag liksom. Det tar vi imorgon istället, då vi har ett helt år framför oss av hemskheter (nationella proven, gymnasiet med mera, med mera...).

Aja. Gott nytt år, då.


Tack för te och sympati.Har inget liv (fast det visste nog de flesta redan), har haft Harry Potter maraton med mig själv idag. Filmerna alltså. Inte böckerna. Hade varit intensivt.

Imorgon ska jag kolla på de tre sista filmerna, de bästa av alla. För den som undrade.


Mirror, mirror on the wall, who's the fairest of them all?
Spegeln jag fick i julklapp och klänningen jag sydde på slöjden, kan liksom inte bli mer effektivt än att visa båda på två samma gång.

Nu ska jag snart in till stan och trängas på rean och sen blir det bio, Simon och ekarna!

Kungligheter och sånt där.

En julklapp jag fick, Kungligt snygg av Ebba von Sydow:Favoritkapitlet är det om Diana. Tycker det är så tufft att hon var släkt med Georgiana Spencer som levde långt back in the days. Deras liv var väl endå rätt lika. Förresten kan jag inte förstå varför Diana gifte sig med Charles. Tolv år äldre och inte särskilt snygg. Hade jag aldrig gjort. Säger bara.Allt annat i boken som inte har med Diana att göra är det heller inget fel på, som tur är.
 
Nu: Få upp en två tons spegel på väggen. Fattar inte varför jag ska önska mig sånt i julklapp, men jaja.

Fyra från igår.Fick ett kamerastativ igår, är så himlans glad över det. Betyder ju nämligen att tiden med fem Harry Potter böcker uppställda på en pall är över. The end.

Den här skogen gör någonting med mig, jag blir alldeles för ärlig.
Jag kommer ihåg när man var yngre, då var den här tiden på året det mest spännande som hände. Och nu bara: ingenting. Jag ser inte fram emot någonting längre, det är vansinnigt tråkigt.

Iallafall, jag har fallit hårt för sepia. Det är fint.

När man är femton och ett halvt.


Fick jullov igår, har alltså bara en enda termin kvar och sedan är det gymnasiet som gäller. Känns som det var igår som jag vaknade nervös och skulle börja sjuan. Men inte alltså. 

Nu ska jag hem till farmor och farfar och klämma lite på paketen under granen. Det blir man faktiskt aldrig för gammal för, vet ni.  

Militären marscherar in [känner mig som doktor Zjivago].Hur jag såg ut tidigare idag, antar att intresseklubben antecknar för fullt, men känner att jag måste skriva något.

Fick förresten veta att jag har mvg i svenska. Ja, jag är glad och stolt och herregud, så som jag kämpade med min historia om Pierre så kunde det inte gå på annat vis. Så ni vet.

Lookbook.Jag har gått och blivit helt beroende av lookbook, det är typ världens bästa sida som någonsin har påtänkts.

Iallafall. Jag har faktiskt en egen sida, tycker man kan gå in där och hypa eller något. För det skulle värma i mitt arma hjärta (klicka, klicka, klicka här!). Plus det att min sida då har större chans att bli sedd. Men det är oviktigt.

...


Sepia.


Idag har jag lekt modell, tuff som jag är. Annars har jag bara dragit runt här hemma med en glad känsla i magen, pågrund av att Amanda vann igår. Hon var och är och kommer alltid förbli bästbästbäst.  


Då vet du att jag finns, att jag finns kvar hos dig. Trots att jag alltid springer, är jag där du hör mig.Idag kom första snön! Eller i natt möjligtsvis, men då ligger man ju och sover så då har man ju inget roligt av den... Iallafall. Det är fint med snö. Hoppas att den inte smälter bort imorgon typ, det hade ju varit för tråkigt! I sånna fall blir jag nog miljöaktivist. Kämpa mot den globala uppvärmningen, ni vet. Jag vill ju ha min snö.

Imorgon ska jag förresten tjabba lite om Henrik VIII och hans fruar på engelskan så det är väl bäst att jag förbereder mig lite. Så jag inte tabbar mig totalt, liksom.

 


Dö fysikteknikkemibiologi, dööööö.

Tumblr_ltxdwcwc1p1qjka5yo1_500_large_large

Alltså, ååååååh jag cpar snart sönder. Mitt liv består bara av läxor och inlämningsuppgifter just nu. Igår kände jag mig förbannat duktig, för då hade jag suttit och renskrivit min svenska uppsats i tre timmar, men nu kommer ju allting som är tråkigt. Svenska är kul liksom, men nu ska jag skriva en idiotisk uppsats om fossila bränslen, kärnbränslen, fission, fusion... Och så ska jag skriva om samhället klarar sig utan energin från kärnkraftsverken.

??????

Jag vet inte. Inte bryr jag mig heller. Sluta fråga. Jag kan leva med ett värmeljus om det behövs.  

RSS 2.0