Denna helvetiska mellandagsrea.

Tröja Cassels / höga shorts Bikbok / klänning Cassels / svart kjol Bikbok / prickig kjol Monki
 
Igår genomled jag två och en halv timme på mellandagsrean - varmt och stressigt bland alla människor, men så hittade jag faktiskt en hel del fina grejer. Den svarta kjolen från Bikbok ska jag nog leva resten av mitt liv i, så nöjd är jag med den. Då jag förresten också blivit besatt av tanken på att få långt fint hår på helst så kort tid som möjligt köpte jag även sånt som jag fått för mig ska vara bra för håret - som till exempel mandelolja, Silicea tabletter och en skamligt dyr inpackning. Har jag inte vackert hår inom några månader så får jag väl kräva någon på pengar. Eller inte. 
 
 

What would Zooey Deschanel wear?

Jag har blivit lite smått besatt av den här kvinnan, på ett jag-vill-vara-precis-som-henne sätt. Okej, framför allt vill jag ha hennes kläder. Kjol är så himla fint så nu ska jag lägga ner det här med byxor, försöka i alla fall. Spenderade nästan hela åttan i strumpbyxor, så det är ju inte omöjligt!
 
 

Now I have lived, I might as well die [nysytt!]

Först, en tröja av något slag med spetskant. Det fina med att använda gamla tyger som man hittar i något skåp hemma är att man vet aldrig vad det är för tyg man gett sig på. Upptäckte just ett par kaffefläckar och det är kanske inte det trendigaste just nu, men vad gör man.
 
Korsett! Tänkte att om jag nu ska vara historietönt och sy historiska kläder så måste jag ju ha något passande att ha undertill. Den här blev faktiskt väldigt bra; fodrad och med öljetter och grejer.
 
Två kjolar! Mest för att jag kände att jag inte hade en enda snygg kjol som satt bra, men också för att de är så våriga (jag vill ha vår nununu) och för att jag hade kollat lite för mycket på New Girl och ville se ut som Jess (ska klippa lugg nästa vecka...).
 
Och så till sist, den där spetskragen jag sa att jag skulle sy efter att jag sett Jane Eyre. Sydde en till också, men den blev inte så bra om vi säger så. Skulle fixa till den efter att den var klar och förstörde den totalt. Proffsigt.
 
Det var vad jag haft för mig på den senaste tiden när jag inte pluggat/åkt tåg/sovit! Hårt liv.

Hey little train, we are all jumping on the train that goes to the Kingdom.

 
Från och med nu drömmer jag om en tatuering - har visserligen tänkt på det innan men nu är det på allvarligaste allvar. En uggla i bläck till födelsedagspresent hade inte varit fel, fast mest av allt vill jag väl att det ska bli dödsreliktecknet som präntas in (nöööörd). Enkelt utan en massa detaljer och grejer, det är knappast ens så att mamma kan klaga. Nu jäklar alltså, nu börjar övertalningstiden! 

I'm going to die alone and Merry Christmas.

3132380412_1_2_ah93tmho_large
New-girl-lamorne-morris_large
Tumblr_m1yu0fdoxe1qaseido1_500_large
 
Jag har blivit beroende av New Girl. Riktigt-mega-jätte beroende. Det kan vara den roligaste serien jag har sett och Jess är så fin i sina färgglada kjolar och Schmidt är så himla fjantig att man blir kär i honom. Blir depp på att mitt liv inte kan vara lite mer som en amerikansk humorserie. </3
 
 
 
 

What would life be without a little Brontë?

jane eyre
 
Vet ni att Jane Eyre är en fantastisk historia? För det är den och nu ska jag sy spetskragar, tänkte jag. Kommer aldrig gå bra, men måste ju försöka. 

RSS 2.0