I'm a goddamn coward, but then again so are you.

 
Jag är förstås pinsamt efter som vanligt, men jajajaja, det spelar ingen roll. First Aid Kit är ju så himla bra! Tror jag ska slå på stort och köpa deras senaste album. Cd-skivor i mitt hjärta.
 
 

Tygaffärer är de bästa affärer.

Tumblr_lxwk37yo0p1r65mkjo1_500_large
6544361928035152_4dwfisjv_f_large
Tumblr_lj9cfodtor1qcnhkbo1_500_large
 
Åkte in till stan förrut och köpte tyg, band och det bästa av allt: ett riktigt empiremönster! Är sådär grymt glad, för nu ska jag sy, sy, sy. Bra att jag just tittat på Northanger Abbey också, för då råkar man ju vara i rätt sykänsla. Så himla fina klänningar i den filmen!

Dödläge.

Här var det dött och dödare lär det bli, har nämligen inget sådär superintressant-fantastiskt-roligt-underbart att berätta. Det mest spännande som händer just nu är att jag ska till tandläkaren imorgon och helt ärligt så är inte det alls spännande. Så att. Annars är jag bara orolig över Båstad men det är ingen big deal, som reklamen säger. Jag överlever.

Usch, så tråkigt jag har.

Men tur att Ellen finns och lättar upp stämningen!

Kostymfilmer i mitt hjärta.

Tumblr_lwrijt4a3k1qbl6p5o1_500_large
Tumblr_lz04d8thot1qizopso1_500_large
 
Idag har jag varit sjuk (antar att jag fortfarande är det) och hur fördriver man tiden bättre än med kostymfilmer som har sorgliga slut? Först Bright Star och sedan Becoming Jane. Önskar seriöst att jag levde för 200 år sedan. För jag vill ha fina klänningar på mig, inte för att jag vill ha något förhållande som endå inte kommer funka. Då antar jag att man lika gärna kan stanna kvar i vår egna tid.
 

Söndagsutflykt.

Idag åkte hela familjen på utflykt (minus min bror då, farmor fick hoppa in som ersättare) till en kungagrav från bronsåldern. Det är sånt vi gör när vi tycker att vi måste komma ut och lufta lite på oss. Sen sitter vi där och fikar, efter det åker man hem. Finns inga bättre söndagar.

Take me home.

HELG.

"Jag kan bara säga att jag älskar er."

09dorn.3.600_large
400834_304422379592914_175594129142407_780298_609074219_n_large
 
[dreams]

Mars.

 
Vill ha långt fint hår att sätta upp, läsa 1800-tals romaner och måla precis lika bra som Johanna Öst. Hade ju varit något.
 

Ulyana Sergeenko [rysk folksaga]

 
"...som om en kollektiv glädjesuck svepte över internet. Den ryska modedesignerns plagg är som om doktor Zjivago och Rödluvan träffats i en elegant 40-talsvåning i Moskva."
 
Jag tror att jag är kär.
 

På min hjärtelista:

Den här fina, bra, beroendeframkallande bloggen om historia, allt från forntiden och framåt. Men mest 1700-tal och lite Tudors. Passar mig som bara den.
Sonia Rykiel Vintage Jacket, Leather Flats, Floral Shirt, Urban Outfitters Cat Shorts
Thrifted Mustard Jumper, Urban Outfitters Lace Shirt, Thrifted Floral Street, Vintage Boots
Lookbook, som alltid. Så många inspirerande människor! Speciellt den här tjejen. Skulle kunna döda för att få gå i hennes skor, eller hur man nu säger.
Och så tillsist mitt fina Kaméhalsband. Har använt det ungefär två gånger, konstigt nog. Men nu så.

Tyckte verkligen att det här var kul.

 
Jason Schwartzman är så himla cool och söt och bäst som Louis XVI. Känner att jag bara vill krama honom. Lot's of french people around, just like I like it.

Rosornas krig.

Perfektion för 199 kr från Rut m.fl. ♥

RSS 2.0