Who would be a mermaid fair?

Så var det det här med modevisningen igen. Havstema, vet ni, så ett par hårsmycken i pärlor är ju inte helt fel. Själva spännena köpte jag för nästan inga pengar alls på City Gross och sen var det bara att limma med limpistol. Blev ganska fint tycker jag!

Om du någonsin vill ha en idiot, lägg din hand i min.

Det här är min senaste köpta klänning. Den är från Ellos och är väl inte så jättespeciell egentligen, och först var jag ganska tveksam till den (längden! vidden!). Men nu har jag bestämt mig för att den får hänga med ändå, precis som den är. Jag + klänningen + sommaren = kalasbra.

Oh mother where have you been? You look so warm, so thin.

lawrence-brown:

Photoshoot for the German fashion magazine ‘Les Mads’, featuring the Swedish duo First Aid Kit, composed by the sisters Johanna and Klara Söderberg.
Så snygga de är, First Aid Kit alltså. Och än bättre - deras musik är underbar. Jag ska växa ut mitt hår och börja klä mig som dem, så kan jag bli deras groupie (fast det uppskattas nog inte av mina föräldrar men aja). Sedan är mitt liv komplett.
 

"Everyone should watch Madicken because her hair is so lovely."

Jag har mått lite krassligt mer eller mindre under hela veckan och det slutade med att jag åkte hem idag, en dag för tidigt. Det är jättekul att åka tåg när man är sjuk. Inte. 
 
När jag kom hem kokade jag te, tittade på Madicken och kelade med hunden. Den återfriskningsprocessen är icke att förakta vet ni. Tror att det är det bästa man kan göra när man har feber.
 

I just live because I love to and that’s enough you see.

Idag har mamma och jag varit på Kalmar Slott och tittat på en utställning om vintagekläder! Supermegafoxyawesomehot, vilka fina kläder det fanns förr. Finns väl fina kläder nu också för den delen, men ska man välja mellan klänning från Monki och klänning med vid kjol från 50-talet så kör man ju alla gånger på 50-talsvarianten. Man får icke vara trögtänkt.
 
Förresten körde jag hela långa vägen till Kalmar och sedan körde jag hela långa vägen hem. Älskar att köra bil. När jag tagit körkort och köpt egen bil ska jag bara köra runt lite var som helst, samtidigt som jag har First Aid Kit i radion. Måste alltså bara fixa bil först och en skiva med Johanna och Klara. Sen jäklar.
 

Lite om klänningar.

1. Jag har skapat en mapp på pinterest där bara klänningar får finnas - klänningar som jag har fått för mig att jag ska sy själv, bara jag får tillräckligt med tyg och tid.
2. Har upptäckt ännu en megabra anledning till varför man ska kolla på True Blood! Nämligen det att Sookie väldigt ofta har väldigt fina kläder på sig. Hade jag levt i ett klimat med sommar året runt hade jag också gått runt i gula solklänningar hela tiden, säger jag bara.
 
Summan av kardemumman är att när jag fyllt år om en så där två månader så ska jag ta alla mina födelsedagspengar, sätta mig på ett tåg mot Malmö och gå till Stoff och Stil och köpa en himla massa tyg. På riktigt alltså. Längtar redan. 
 
(Har förresten sytt en massa på klänningen till modevisningen idag! Nästan färdig nu alltså...)
 

Rosor, randigt och pastell.

Strumbyxor från Lindex, randiga byxor från Monki och skor från Åhlens.
 
Vad jag gjort under mitt påsklov: sytt på klänningen till modevisningen, läst ut Anna Karenina och börjat läsa The Fault in our Stars (alltså säg inte att det händer något hemskt med Augustus för mitt tonåriga flickhjärta kommer inte klara av det), övningskört, passat morfars tax för han (morfar alltså) är i Amerikat och taxen går inte ut och går av sig själv om vi säger så. Åh, sen har jag tittat en himla massa på True Blood och det var fett för jag har en crush på ungefär varje karaktär. På riktigt.
 
Imorgon åker jag tillbaka till skolan för de sista tio veckorna på det här läsåret. Mjo, det känns lite konstigt att det har gått så fort MEN VET NI? Nu kommer det vara ljust när jag åker med tåget tjugo över fem på morgonen. Har sett fram emot det under hela vintern. Underbartunderbartunderbart.

RSS 2.0