Trist och tråkig dag som inte förtjänar att finnas.

Tumblr_mhv3s9fesy1r8gx6to1_500_large
Jag ska säga er att den här dagen har inte varit rolig. Har gått runt här hemma och inte orkat med någonting. Skulle jag läsa i en bok kunde jag bara sitta still i fem minuter ungefär, sedan kändes det som att allt snurrade runt. Inte kunde jag sy heller, för det kändes så meningslöst när jag insåg att jag klippt fel. Hemska, hemska dag. 
 
På toppen av allt så splittrades tydligen My Chemical Romance idag också (why MCR whyyyyyy?). Ja, ni hör ju själva vilken hemsk dag. 
 
Men! På måndag ska jag in till stan och bränna pengar, så jag försöker tänka på det istället. Det hjälper lite. Förresten ska jag bara på secondhand affärer, så särskilt farligt blir det inte med pengabrännandet heller. Var icke oroliga. 
 
 

Om någon ser en tjej på Lunds station med en överfull väska så är det antagligen jag.

Girls-5.img_assist_custom-550x554_large
Tumblr_merrfwhv6u1r3ssjeo1_r1_500_large
Lv1_9158web_large
Imorgon bär det av mot Båstad! (Dock inte förrens på eftermiddagen = sovasovasova.) Men det var inte vad jag skulle säga - det som skulle sägas var att jag alltså är mitt uppe i packandet. Vilket alltid blir en aning överdrivet, typ: det är lika bra att ta med den tröjan och den kjolen är ju söt, och tio par strumpor är ju bra att ha och visst, jag har kanske bara använt den blusen två gånger men jag kan ju ta med den ändå.
 
Alltså ja. Så blir det att jag släpar runt på onödigt många kilo. Blir så trött på mig själv. Förresten kommer det bli grymt kul att ta hem alla de där oanvända kläderna för sommarlovet. Som flytten dit fast tio gånger värre, för nu har jag samlat på mig lite mer grejer. En jäkla massa grejer.

Lilla tärnklänning.

 Nu är praktiken över! De tre sista dagarna sydde jag på den här lilla klänningen, tycker den blev riktigt fin. Troligen det mest arbetade jag någonsin gjort - foder, knappar, skärp, blommor till skärpet... Förresten är det ju askalas att jag testat att sy en klänning med foder, eftersom det ska göras med klänningen till modevisningen också. Nu kan jag ju det! Har åtminstone en liten aning om hur jag ska göra, så nu tänker jag komma igång på riktigt med klänningen! Måste bara ta mig till Båstad först...

RSS 2.0