Att gå vilse i de förgångnas tider.Idag besökte jag biblioteket, vilket var rätt så nödvändigt. För det första var jag sen med att lämna tillbaka böcker (som vanligt) och för det andra var jag i behov av att läsa något nytt. Faktiskt så är det inte så jättekul att läsa om en bok för femte gången, hur bra den boken än är. Man får vänta ett tag mellan omgångarna iallafall, annars blir ju hela läsupplevelsen förstörd.

Så nu ska jag iallafall gå vilse lite bland 1500-talets intriger och mord (såg The Tudors igår, snacka om blodigt!) blandat med 1800-talets empireklänningar och baler. Ganska så behövligt, nu när jag inte har något bättre för mig att göra. Nedrans boknörd.

Sökord: "Vintage".

Tumblr_lngitiu1wn1qax0yyo1_500_large
Tumblr_lnj5hq5ovu1qjqyxao1_500_large
Tumblr_ln3ih28esn1qik67lo1_500_large

De senaste dagarna har jag åkt tåg med toaletter som var ur funktion, satt mig själv i karuseller som var läskiga men samtidigt inte (de var inte så läskiga när de väl var över) och köpt världens finaste kjol som var randig och dessutom på rea.

Och idag har jag delat ut 600 (sexhundra!) tidningar och det var himla svettigt och slitsamt, men så får jag ju faktiskt lön för det också. Med den lönen tänker jag göra något storslaget, jag vet bara inte vad. Antar att det inte räcker till en resa till Paris, men dit var det väl endå inte tänkt att jag skulle resa. Får fundera ut något. Slutar väl med att jag köper mig en tröja eller något. Ovanligt.

Söndag.Imorgon ska jag till Liseberg...! Barnslig glädje över det, pinsamt egentligen. Men vadå, jag tycker det är kul att åka karuseller (inte nödvändigtsvis sådana karuseller som på bilden). Men ni vet, karuseller som går 70 meter upp i luften och sen bara faller man rakt ner. Sånt är helt hyperkul. 

Så då vet ni vad jag har för mig imorgon. Hej så länge!


Why couldn't God make me Elvis?

Igår såg jag Nowhere Boy, som handlade om John Lennons ungdom. Den var bra! Och Lennon/Aaron Johnson är ju inte så lite snygg heller, värsta Elvis över honom och allt. Och så var kläderna fina, musiken var medryckande
och man ville bara vara med själv på 50-talet. 

Men det går ju inte. Nu ska jag leta reda på mer 50-tals filmer. Eller filmer som utspelar sig under andra årtionden. Det är inte så petigt, det där.


Vi går mot mörkare tider, men det vägrar vi inse.Så var det midsommar igen och jag kom just på en supersak. Det är precis ett halvår kvar till julafton idag. Inte för att jag längtar direkt till det heller, men om man vill ha lite tidsperspektiv så kan man ju tänka på det.

Jaha... ska ner till mina kusiner sen och fylla mitt glas med saft och äta köttbullar (eller vad man nu äter på midsommar?) och sen går jag nog hem igen. Antar att man kan ha det roligare.

Ny frisyr.(Ni får ursäkta den fåniga minen. Jag tänkte att jag skulle se lite tveksam ut, men det blev bara just fånigt.)

Jag har klippt mig! Kort är det också. Inte ens till axlarna. Å ena sidan är det rätt skönt med kort hår nu på sommaren och å andra sidan förbannar jag mig själv för att jag kapade längden som var nere på halva ryggen. Så. Jäkla. Dumt.

Men. Det växer väl ut igen. Om typ fem - sju år är det långt igen. Man får ju se positivt på det hela. Annars skulle jag väl ligga på golvet och gråta, gråta, gråta.


Ny blogg igen.

Jaha. Nu är jag tillbaka på startsidan igen. Sidan jag startade på för ett par år sen. Blogg.se förstår ni.

Vet ni vad det fina med blogg.se är...?
Man kan lägga in gifs! Det är nästan det bästa av allt tycker jag, rörliga bilder. Lite mer liv sådär.

RSS 2.0