Frisyrtankar.

Hej och hå, nu har jag kommit på en sak. Jag vill ha lugg igen. 
 
Det är himla fint och nu måste jag alltså ordna med en klipptid. Fast jag vill ju klippa mig hos den frisören jag alltid klipper mig hos och då blir det problem, för jag är ju aldrig hemma i veckorna. Och på helgerna är väl frisörsalonger inte öppna? Sånna problem jag har. Att jag aldrig kan vara nöjd. 

"Does it make me vain if my name is Joanna and I keep listening to this over and over?"

 
ALLTSÅ JAG GILLAR DEN HÄR LÅTEN SÅ HIMLA MYCKET. 
 
I lördags var det öppet hus på skolan, så idag har jag varit hemma i skogen. Det betyder åka tåg imorgon = gå upp klockan 4. Orkar inte.

I’m gonna plant some beautiful flowers, I’m gonna talk with them.

Här sitter jag på min röda filt, med min röda skjorta och min röda söndersnytna näsa och viftar med huvudet. Känns som att rött är hett idag.
 
Ikväll är det halloweenfest på internatet och jag ska vara så pass festlig att jag inte klär ut mig. Eller så klär jag ut mig till Alice i Underlandet. Har inte bestämt mig än, vilket inte känns som en helt igenomtänkt plan eftersom om jag trots allt skulle bestämma mig för att klä ut mig så har jag bara en timme på att göra mig klar nu. Och det tar ju fett lång tid att byta om. Orkar inte.

Together we make an unfit, spotty, neurotic, unfunny, forgetful, weedy Charlie.

 
Alltså jag har tänkt på det här med vloggare. Tänk om de inte fanns och gjorde det som de nu gör. Mitt liv hade varit så trist och meningslöst och hemskt. Att leva utan youtube. Usch.
 
 

Vad det kan hända att jag gör en fredag när jag har tid över:

Målar Astrid Lindgren motiv (titta Madicken, det snöar!), kladdar ner mig med karamellfärg och läser Harry Potter. Som alltid. Att läsa Harry Potter på tåget är det bästa man kan göra för att tiden ska gå. Plötsligt är man hemma, fast man fattar det inte alls för sist man kollade var man i Eslöv och inte alls i småländska skogen. Jaja.

I call the local weather station, it's raining bullshit through the nation.

 
Miss Li är bra! Jag säger då det, det har jag alltid sagt. Så nu säger jag det igen och tagga lördag för då är det Så mycket bättre och allt det där. 
 
 

Tourists come and stare at us, blow bubbles with their gum, take photographs of fun.

 
1. Igår när jag kom tillbaka till skolan fanns det ingen värme. Någonstans. Speciellt inte på mitt rum. Som jag har frusit. 
2. Började med fotokurs igår. Fettfettfett. Måste göra läxan. Nejnejnej.
3. Måste göra inlämninguppgift i No också. Vi hade tre timmars No idag. Jag tycker inte om No. Det är tamefan det värsta som finns. 
 
Nu ska jag gå och vara lite mer negativ. Hej. 
 
 

RSS 2.0