Kostymfilmer är guds gåva till folket.

Tumblr_luigbrztkd1r4pnvto1_500_large
Tumblr_lzqtjkjgld1r1a640o1_500_large
Rk3akw_large
Bright+star+16%25255b4%25255d_large
 
Okej, har sagt det förrut men säger det igen: Bright Star är en av de finaste och bästa filmerna jag någonsin sett. Se den eller lev ett ofullkomligt liv.

Do I need to lie to make my way in life?

Tumblr_m3vy6h8zrd1r1g3i2o1_500_large
 
HallåÅåÅåÅå. Ska bara säga att alla läxor och prov den här veckan är avklarade och att jag nu kan få lite hederlig blogg-tid.
 
Eller, nä. Det går inte. Inte ikväll iallafall. För jag ska till Halmstad och klättra. Så random. Kommer typ inte klara av två meter men aja. Måste träna bort lite chokladpudding.
 
 

Its like you're trying to get to heaven in a hurry and the queue was shorter than you thought it would be.

 
Allt det här och lite till mötte jag när jag kom hem idag. Mamma och pappa har varit på Rhodos i en vecka och eftersom jag inte följde med var det ju inte mer än rätt att de skulle köpa en massa presenter till mig - vilket resulterade i världens finaste väska, Burberry-parfym, converse, skärp... Så har Elle och Veckorevyn kommit också. Fint ska det vara. 
 
 

Picture fresh as water clear, days have passed without you here.

Dress, 1910s  Timeless Vixen Vintage
 
Modevisningsinspiration jag går och tittar på lite då och då, fast utan någon verkan, för jag kommer då inte på vad jag vill sy. Tragiskt. 
 
Gissa vad det är för tema på visningen! Det stora blåa jag har precis utanför fönstret och som man får lite lätt svindel av. Hemma har jag ju bara gran utanför fönstret, det är ganska mycket skillnad.  
 
 

Det nya rummet!

 
Jag flyttade igår. Till gamla byggnaden. Alltså har jag nytt rum i gamla byggnaden, och förr bodde jag i nya byggnaden. Är inte det humor så vet jag inte vad som är det. Ska förresten fixa till rummet så det blir lite hemtrevligare, med kuddar, filtar, mattor och växter och sådär. Så att ni vet.
 
Här är mitt fejs idag:
 
Hejdå. 

Att längta till fredag på måndag morgon, modevisning och flyttningsfuffens.

Tumblr_m8nusatn3f1rz81deo1_500_large
 
Hallå! Benämningen "hatar måndagar" har fått en ny innebörd. Nu betyder måndag samma sak som att gå upp klockan 4 på morgonen, sätta sig på ett tåg, sätta sig på ännu ett tåg, ta bussen till skolan och ramla ihop på sängen och vemodigt tänka att man inte ska träffa m&f förrens på fredag. Nu åker de förresten till Grekland på torsdag så det blir två veckor utan dem. Jag älskar mina föräldrar, trots allt.
 
Men! Lite bra är det också. Idag har vi fått info om den kommande modevisningen och det kommer bli bäst, roligast och snyggast. Dessutom ska jag förhoppningsvis bli med enkelrum på onsdag = go helt crazy med inredningen, gå upp hur tidigt man vill utan att väcka någon annan och köra hårfönen på högsta volym. Och ingen toalett som jag måste tänka på att städa (blir ett enkelrum med dusch och toalett i korridor). Ah. Det kommer bli fint. 
 
 
 

You are the blood in my veins.

Tumblr_m60eib5kil1rqg8l1o1_500_large
 
Tecken på att du kollat alldeles för mycket på True Blood: du drömmer att en vampyr/hypnotisör/övernaturlig varelse tar över hela staden och hypnotiserar stadens invånare till att älskaälskaälska vampyren/hypnotisören/den övernaturliga varelsen. Du undkommer dock och förblir som vanligt, fast det gillar inte vampyrmannen, så han skickar hela stadens invånare efter dig för att fånga in dig och omvända dig. För att göra det här ska de sticka en giftig sprättare i dig (?). Det gör asont och det är slutligen det som du vaknar av, då en gammal crazy tant kommer och kör ner den i handen på dig. Inte så trevligt.
 
Frågor på det? 
 

Grön och grann.

 
Klänning jag sydde i lördags! Känner mig som en piggelin i den. Eller något annat grönt, det är inte så noga. 
 
Slutade för en halvtimme sedan och sen dess har jag suttit på rummet och ätit upp min färdkost från tåget. Tror jag ska fortsätta med det en stund till. Vadå osocial? 

Glad första september!

Rensairoran_large
Picture-2683_large
Picture-1511_large
Weheartit.
 
Hallå! Jag har gått och blivit beroende av Underbara Clara. Tack vare henne gick jag upp halv 8 imorse för att måla galgar och klippa vimplar. Nu ska jag lyssna på Beatles samtidigt som jag börjar sy på en grön klänning = känner mig väldigt fixig och sådär. Men det är fint!

RSS 2.0